Keresőoptimalizálás – SEO

Miért fontos a keresőoptimalizálás?

Elsőnek lenni jó!

Biztosan Te is azt szeretnéd, hogy a potenciális vásárlók, ügyfelek a saját oldaladon landoljanak ne pedig a konkurenciánál. Ennek a megoldása pedig a keresőoptimalizálás avagy SEO (Search Engine Optimization).

A Google kereső első oldalán megjelenni nem könnyű feladat.

Megfelelő keresőoptimalizálási beállításokkal ellátott weboldallal viszont nem lehetetlen!

Lassú, tartalmilag pontatlan oldalakat nem csak az odatévedő érdeklődők nem fogják szeretni, de a kereső robotok sem.
Éppen ezért minden oldalról alaposan rendbe kell tenni egy weboldalt, a jó helyezés érdekében.

Hozzuk rendben oldalad!

A keresőoptimalizálás három részre osztható

Ahhoz hogy biztosra menj érdemes minden lehetőséget maximumra járatni.

  • On-site / weboldal tartalmi optimalizálása
  • Technikai SEO / weboldal technikai optimalizálása
  • Off-site SEO / oldalon kívül eső keresőoptimalizálás

Amennyiben oldalad mind a fentebb írt három formában megfelelően felépített, akkor már a tiéd lehet az első oldalon való megjelenés vagy akár egyből az első hely az organikus találatok (nem az első néhány fizetett hirdetés) között.

Fontos hogy az eredmények nem egyből jönnek és van hogy egy-egy nagyobb algoritmus frissítés után újra át kell gondolni az oldalt vagy legalább módosítani kell rajta. Annak érdekében, hogy a kulcsszó sűrűség, tartalom és egyéb finomságok megfeleljenek az oldalt feltérképező robotoknak.

Beszéljük meg mire lenne szükséged!

Technikai SEO

Láttál már lassú weboldalt? Akkor már találkoztál a technikai SEO fontosságával. Ebben a részben a weboldal hátterét, működését kell beállítani úgy, hogy a kiszolgáló és a fogadó felek között a weboldalad a lehető leggyorsabban, legkisebb méretben helyesen töltődjön be, a Google által felállított szabályok alapján.

Természetesen a Marketing Motivátornál rendelt weboldalad technikai SEO-ja rendben lesz!

On-Site vagy tartalmi SEO

Az On-site vagyis az oldalad tartalmi keresőoptimalizálásával kapcsolatos tökéletes beállítását is kérheted ehhez azonban a meglévő tartalmat, szöveget, képeket lehet teljesen, lehet csak részben át kell majd szerkeszteni esetleg ki kell bővíteni. Mindezt a számodra fontos kulcsszóra mely meghatározza vállalkozásod.

Off-site SEO vagy oldalon kívüli SEO

Az oldalon kívüli keresőoptimalizálás lényege, hogy az oldaladra olyan helyekről mutatnak linkek, melyek megbízható, releváns információval szolgálnak és nagy látogatottsággal bírnak. A minőségi Off-site SEO-t elérni a Te weboldalad/márkád/terméked témájával egybevágó weboldalakon elhelyezett linkekkel lehet. Legtöbbször ezek fizetett cikkek formájában kerülnek ki az internetre, melyet olyan bloggerek írnak, akik hatalmas követőtáborral rendelkeznek.

Dolgozzunk együtt!

Szeretnél Te is az első oldalon lenni a céged számára fontos kulcsszóra?